Hållbarhet

I Törebodas gästhamn, intill Göta Kanal, ligger Restaurang KRUBB.
Här arbetar vi efter ledorden inkluderande, hållbart, glädje och kvalitet som ska spegla ambitionerna med vår verksamheten, från såväl menyer till gästupplevelsen samt arbetsmiljön för våra medarbetare.

De råvaruprinciper vi jobbar efter innebär att allt kött och alla ägg- och mejeriprodukter som serveras på KRUBB köps från svenska gårdar.

Fisk och skaldjur som serveras är märkta efter hållbart fiske eller från småskaligt fiske i vårt närområde.

De baljväxter som används är alltid svenska och kravmärkta eller ekologiska samt mjölet vi bakar med är lokalproducerat och kravmärkt.

Menyerna anpassas efter den råvarutillgång som finns efter säsong och vi strävar efter att köpa en mycket stor del av våra råvaror från Sverige och vårt närområde.

Genom att på olika sätt preservera sommarens skörd har vi på KRUBB möjlighet att i stor utsträckning servera grönsaker från lokala odlare året om.

Att ta vara på det vi har, i smått och stort, framför allt vad gäller råvaror, men även när det gäller inredning, förbrukningsmaterial och klädsel, är viktigt för miljön – och därmed även för oss.

 

kontakta oss

kontakta oss

info@restaurangkrubb.se

(+46) 0506-165 00

Kanalvägen 6, 545 33
Töreboda

Vart

Vi befinner oss i gästhamnen direkt vid Göta Kanal i Töreboda

Öppettider

ÖPPET ALLA DAGAR

Lunchöppet 12.00-15.00

Kvällsöppet
Onsdag - Lördag från 17.00 (-21)
Grillbuffé  och lättare rätter från köket

I mellantiden finns det möjlighet att fika och äta lättare rätter.

Frågor eller bokningsförfrågan?
Maila info@restaurangkrubb.se