16:e oktober drar vi igång ”Fredagsöppet” 11.30 till, hör och häpna, 20.00 (minst)!
Och kör sen dom allra flesta fredagarna resten av hösten.
Det blir nya menyer, nya smarriga viner, Hemmakrubb, Musikquiz, Gästspel, Livemusik och massa härligt ❤️

KUL VI SKA HA!

Välkomna till KRUBB 2.0!
Vi kommer ha öppet på fredagar framöver både lunch och kväll kl.11.30-20.00
och därför är menyn skriven så att den ska funka att äta hela dagen.

Varje öppen fredag kommer vi ha erbjudande som vi kallar ”Happy Lunch”
där två av rätterna i menyn går ner i pris kl.11.30-15.00.
Men man kan alltså äta från hela menyn hela dagen både hos oss och som take away.
Veckans ”Happy Lunch” är:
Vedgrillad spetsbringa med vitlöksrostad potatis, dragonsky och chilimajonnäs. 125:-
Helbakad vitkål med KRAV-odlade Gotlandslinser i skogssvampsbuljong, samt svampcreme och picklad rödlök. 115:-
Kl. 11.30-15.00 inkl. Bröd, smör, vatten, kaffe/te och småkaka.
Dagens meny i sin helhet:
Vedgrillad spetsbringa med vitlöksrostad potatis, dragonsky och chilimajonnäs. 165:-
Helbakad vitkål med KRAV-odlade Gotlandslinser i skogssvampsbuljong, syrlig svampcreme och picklad rödlök. 155:-
Rimmad torskfilé ångad med mangold, stjälkselleri & krondill. Potatis & palsternacka i vitvinssmörsås. 155:-
Pumpasoppa av grönsaker från Bussahagen med grönsakschips och creme av Påverås Brie från Falköping. Liten 85:-/ stor 105:-
Tapasbricka med svenska charkprodukter & ostar. Inlagda höstgrönsaker & rostat surdegsbröd. Liten 118:-/ stor 165:-
Bakad chokladcreme med frökola. 45:-
Vid take away ges 10:- i rabatt
Pensionärsrabatt kl.11.30-15.00 15:-

 

NYA KRUBB

Under hösten och vintern kommer vår verksamhet på KRUBB att se annorlunda ut än vanligt. På grund av coronaviruset och de förändringar vi alla lever i nu behöver vi tänka om och tänka kreativt för att möta er gäster på ett nytt sätt framöver.

När årstiderna gör att vi inte längre kan använda vår uteservering blir vår lokal för tight för att vi ska kunna bedriva lunchservering på det sättet vi gör nu och samtidigt vara ekonomiskt hållbart.

Vi kommer istället att fokusera vår verksamhet till specifika dagar med Fredagsluncher, ”Hemmakrubb” inför helgerna, Musikquiz, Evenemang med musik och middagar, Catering samt Gästspel av fantastiska kockar och mathantverkare vi känner.Och självklart vill vi välkomna er att boka KRUBB för er själva för både på lunchtid och kvällstid.

Vi ser fram emot de möjligheter som öppnar sig och vi tror att det kommer bli en fantastisk tid till nya möten, koncept, utveckling och kreativitet.

Vi kommer komma ut med mer information om priser, paket och evenemang framöver.

Men hör gärna av er om ni har frågor eller tankar.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!