24 oktober Gästspel från bästa Salt & Sill, Klädesholmen, Bohuslän.

Jonas Espefors och Patrik Hassel från Salt & Sill tar över Krubb för en helg.

Jonas Espefors kommer att guida oss genom kvällen, via menyn,
men också hur vi kan hitta nya och mer hållbara vägar med våra råvaror.
Sen kommer det säkert någon historia från när Jonas, Patrik och Emelie var iväg och tävlade.

Det här kommer bli världsklass!

MENY
🍴Snacks & Välkomstdryck
🍴“Klädesholmare” Gammaldags, lagrad Matjessill med potatis, äggkräm, kapris och lök samt brynt smör med pepparrot
🍴Råbiff med dragonmajonnäs, syrad lök & krispig jordärtskocka
🍴Rostad blomkål med 3årig prästost & hasselnötter
🍴Bakad torsk, potatispuré smaksatt med brynt smör, citronsmörsås & forellrom
🍴Karamellbakat höstäpple på kryddkaka, med färskostskum och ”müsli” på havre och rostad vit choklad.

5 rätters meny 595:-

Salt & Sill besöker Krubb i Töreboda!

Lördag den 24 oktober är vi på Salt & Sill bortbjudna till våra vänner på restaurangen Krubb i Töreboda. Vi kommer att stå för maten och erbjuda er vår härliga sharingmeny. Att dela är att uppleva på ett roligare sätt, tror vi på Salt & Sill.

Märker vi att alla som vill komma inte får bord så besöker vi Krubb redan på fredag den 23 oktober och erbjuder er båda datumen.

Hoppas vi ses!

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!